top of page
 • Er salonejer og ønsker at kommer i gang med Tjoooze appen - hvad skal jeg gøre?
  Følg disse nemme trin for at komme i gang med at anvende Tjoooze: Vælg det abonnement, der passer bedst til din salon Opret en konto ved at indtaste din e-mailadresse og oprette en adgangskode. Indtast en betalingsmåde. Tilføj dine frisører og I er nu i gang. Som bruger af Tjoooze faktureres du een gang om måneden på den dato, hvor du oprindeligt tilmeldte dig. Hvis du beslutter, at Tjoooze alligevel ikke er noget for dig, kan du til enhver tid afmelde dig online.
 • Er salonejer og har nået max antal frisører i mit nuværende abonnement - hvad skal jeg gøre?
  Gå ind som administrator (under tilføj frisører) og følg linket til abonnementer. Opgrader til det abonnement der passer til din salon.
 • Hvordan betales abonnementet?
  Abonnementet betales een gang om måneden på den dato, hvor du tilmeldte dig. Betalingen for dit abonnement trækkes i starten af din faktureringsperiode, og det kan tage flere dage, inden den kan ses på din konto. Hvis din faktureringsdato er planlagt en dato, der ikke forekommer i hver måned (f.eks. den 31.), så faktureres du i stedet på den sidste dag i den pågældende måned.
 • Jeg ønsker at opsige mit abonnement - hvad skal jeg gøre?
  Vi vil nødigt se dig forlade Tjoooze, men du kan nemt afmelde din konto online med et par få klik. Du har løbende måned + 30 dages opsigelse på abonnementet.
 • Hvilke farvesystemer dækker Tjoooze appen?
  I den nuværende version er der farvesystemer fra Loreal (Inoa og Majirel), Montibello (Cromatone og Oalia), Screen (Dorado) og Wella (Koleston og Illumina). Målet er at udvide dette så det indeholder de ti største brands.
 • Hvad er Tjoooze?
  Tjoooze er en app som hjælper frisører med at finde den rigtige blanding af farver til hårfarvning.
bottom of page