top of page

Om os

Screenshot 2020-06-28 at 16.46.31.png

Her er løsningen, så frisørerne ikke selv får grå hår i hovedet, når de skal farve kundens hår. Det kan nemlig være svært at ramme den rette dosering. Alt for meget farve rundt om i salonerne går til spilde. Derfor er der mange penge at spare. Farvning er en af de vanskeligste discipliner for en frisør.

Hvor meget farve skal du egentlig skal bruge? Går der alt for ofte farve til spilde? Og hvad med de mere krævende farvebehandlinger som reflekser i et farvesystem, der ikke altid er let at afkode? 

De fleste frisører kan være i tvivl om den helt grundlæggende farveteori.  Men nu kan en ny og meget enkel digital løsning både spare penge og hjælpe med dagens farve-udfordringer.

Den erfarne frisør Henrik Jost står bag appen, Tjoooze. Sammen med fag-eksperter har han brugt fire år på at udvikle det digitale program, som hjælper med at analyserer kundens hårfarve og hårtype, så man sammen kan vælge den rigtige farve og nuance. Tjoooze skaber tryghed for den korrekte blanding og mængde, når frisøren skal i gang med påføring af farven.

I dag har Henrik Jost 3 ansatte i sin salon Hair by Jost og mere end 25 års erfaring i sit professionelle virke som frisør.

"Det er ofte farvebehandlinger, der er den største udfordring for frisører," siger han.

"Jeg har været rundt og tale med mange frisører og kan konkludere, at det netop er farve-teorien, de fleste er usikre overfor."

Det er netop baggrunden for, at han i dag har udviklet Tjoooze, "hårfarve gjort enkelt". 

bottom of page